『家族との時間を大切にできる家』春日部展示場

水平ラインを強調する大きく跳ねだした庇に木とタイルという異なる素材が調和したボックスモダンの悠々たる外観デザイン、家族同士が互いの気配を感じながらそれぞれが自分の居場所でゆっくりと過ごせる場をテーマにした空間を追求したプランです。

Powered by
Less

All
1
4:3 @ 4096 x 3072 (High)
4:3 @ 1920 x 1440 (Medium)
4:3 @ 1280 x 960 (Web)
4:3 @ 1024 x 768 (MLS)
16:9 @ 4096 x 2304 (Wide/HQ)
16:9 @ 3840 x 2160 (Wide/4K)
16:9 @ 1920 x 1080 (Wide/1080p)
16:9 @ 1280 x 720 (Wide/720p)
16:9 @ 1024 x 576 (MLS)
Max @ 8192 x 4552 (DPI Varies)
Pano @ 4096 x 2048
More Help
Highlights
Dollhouse View
Floor Selector
Tags
Guided Tour
2
Open to navigate through the Space using thumbnail images.
Click to view and rotate a top-down view of the entire Space in 3D.
Switch between floors in the Space.
Click or hover over for information about features in the Space.
Play, pause, and navigate forward and backward through a Guided Tour.
Inside View
VR Mode
360 Views
Floorplan View
Fullscreen
Click to explore inside the Space.
Click to launch the Space in virtual reality.
Click 360 Views in the Highlight Reel to view outdoor scenes.
Click to view the floor plan of the Space
Expand 3D Showcase to full screen.